Kafası Rahat Etsin…

Kafası Rahat Etsin…

Tarihler: 24 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 24 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: By Tonino Lamborghini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2017 ~ Tem 24, 2017

Yaşam boyunca başınızı omzuna dayadınız annenize, bu anlamlı günde özel tasarım bir İtalyan yastığı hediye edebilirsiniz. Konfor, doğallık ve lüksün estetikle harmanlandığı By Tonino Lamborghini marka yastıklar Mayıs ayına özel 360 TL kampanya fiyatı ile satışa sunulurken, magni jel teknolojisiyle üretilen yeni nesil Magniflex yastıkların fiyatı ise 395 TL’den başlıyor.

Annesi için alışılmışın dışında bir hediye arayışında olanlar, By Tonino Lamborghini’nin “Niki” model, yenilikçi tasarıma sahip, baş ve boyun bölgesine tam uyumlu, mikro delikleri sayesinde sürekli hava sirkülasyonu sağlayarak terlemeye engel olan antibakteriyel özellikteki hijyenik yastığını armağan alternatifi olarak düşünebilirler.

Başınızı anne şefkati ile kucaklayıp, rahat bir uyku sağlıyor!

97 ülkede 35 milyondan fazla insanın uyku tercihi olan İtalyan yatak markası Magniflex’in yeni nesil Magnigel model yastıkları, daha kalın memoform yapısı ile annenizin başını tam olarak kucaklarken, boyun ve omuzları destekleyerek, ona hak ettiği rahatlatıcı bir uyku sunuyor.

Bu Anneler Günü’nde annesine By Tonino Lamborghini veya Magniflex marka yastıklardan birini hediye etmek isteyenler, Yatcop’un Türkiye geneline yayılan 120 farklı satış noktasından birine uğrayabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT