İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz ‘Celebration Grubu’ Tasarımları

İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz ‘Celebration Grubu’ Tasarımları

Alışveriş Alışveriş Rehberi İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz ‘Celebration Grubu’ Tasarımları

Tarihler: 20 Mart 2017 Pazartesi ~ 20 Mayıs 2017 Cumartesi

Firma: İnci Deri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 20, 2017 ~ May 20, 2017

İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun en görkemli grubu ‘Celebration’, düğün ve davetlerde göz kamaştırıyor

100 yıllık deneyim ve uzmanlığın özgün dokunuşlarını farklı koleksiyonlarda bir araya getiren İnci Deri; kokteyllerden kutlamalara, özel davetlerden düğünlere kadar tüm özel anlara, şık ve görkemli tasarımlarıyla eşlik ediyor.

İnci Deri Kreatif Direktörü Gamze Saraçoğlu’nun tasarladığı ‘İnci Deri 2017 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nun Celebration Grubu, düğün ve kutlamalarda ışıltısıyla fark yaratmak isteyenler için göz alıcı tasarımlarla dikkat çekiyor. Hayatlarının en özel gecesinde gelin ve damatların şıklığını ihtişamla tamamlayan Love Etc. & Noir tasarımları, Celebration Grubunun iddialı parçaları arasında yer alıyor.

Celebration Grubu ile sezonun en güzel gelini, kutlamaların en dikkat çekici ismi siz olun!
Özel günlerde ışıltılar ve topukların cazibesiyle dikkat çekmek isteyen kadınlara özel olarak tasarlanan Celebration Grubu, detayları ile fark yaratan elbiseler ve yumuşak renk tonlarıyla öne çıkan kombinlere eşlik ediyor.

Yılın gelinlerine şıklık ve rahatlıkla eşlik eden Celebration Grubu Love Etc. tasarımlarında, metalik, gümüş, antrasit ve rose deriler gelinlerin hayallerine ilham veriyor.

Şıklığıyla konuşturan damatlar ve davetlerin stil sahibi erkeklerinin sırrı Celebration’da…
Damatların stilini ortaya koymaları için hazırlanan Celebration Grubu Noir koleksiyonu iddialı ve şık parçalardan oluşuyor.

Özel günlerde zevkli ve moda algısı yüksek damatlar için hazırlanan Celebration Grubu, rugan köseleden Oxford’larla asaleti İnci Deri erkeğinin ayaklarına taşıyor. Siyah rengin öne çıktığı grup, sezon modasının rüzgarını kapitone desenli mostralarla kadife ve deri slipper’larda estiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT