Hotpoint Mikrodalga ile Çıtır Börek

Hotpoint Mikrodalga ile Çıtır Börek

Alışveriş Alışveriş Rehberi Hotpoint Mikrodalga ile Çıtır Börek

Tarihler: 21 Mart 2017 Salı ~ 21 Mayıs 2017 Pazar

Firma: Hotpoint

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2017 ~ May 21, 2017

Hotpoint'in; en sevilen yemekleri çok kısa sürede pişirebilen, hamur işlerini çıtır çıtır pişmiş olarak sofralara getiren Gusto mikrodalga fırını şaşırtmaya devam ediyor.

Hotpoint'in yeni mikrodalgası alanında bir ilk olan 3D pişirme teknolojisi ile; ızgara, çıtır pişirme ve mikrodalga pişirme seçeneklerini de tek bir mikrodalga fırında sunarak çok kısa sürede enfes yiyecekler hazırlama imkanı sağlıyor.

Hotpoint’in patentli özel çıtır pişirme teknolojisine sahip olan, en sevilen yemekleri çok kısa sürede pişiren, çıtır çıtır hamur işlerini sofralara getiren yeni Gusto mikrodalga fırınıyla leziz sofralar donatmak artık çok hızlı ve kolay.

Ayrıca 'jet buz çözme' teknolojisine de sahip olan yeni Hotpoint mikrodalga standart mikrodalga fırınlara göre yüzde 85 daha hızlı buz çözüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT