Gc Saatlerinde Marin Rüzgarı

Gc Saatlerinde Marin Rüzgarı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Gc Saatlerinde Marin Rüzgarı

Tarihler: 14 Şubat 2017 Salı ~ 14 Nisan 2017 Cuma

Firma: Saat&Saat

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 14, 2017 ~ Nis 14, 2017

Saat&Saat’in tek yetkili Türkiye distribütörü olduğu ulaşılabilir lüksün simgesi Gc, İlkbahar 2017 sezonunda marin tonlarının ve motiflerinin etkisiyle saat modellerini tasarlıyor.

Baharın yaklaşmasıyla doğanın büyüleyici esintisi moda severleri cezbetmeye hazırlanırken, 2017 yılında marin konsepti ve renkleri bu sezon da saat dünyasını etkisi altına alıyor.

Lacivert, beyaz ve pembe altın tonların harmanlandığı Gc kadın ve erkek saatlerinde paslanmaz çelik bileziğin yanı sıra silikon kayışlı modeller de yer alıyor. Marin temasının temel öğeleri arasında yer alan halat motifi ise, kadranların çevresini süslüyor. Kronograf özelliği ve roma rakamları sayesinde fonksiyonel şıklığı bir arada bulabileceğiniz Gc saatleri, günün her saatinde stilinizle mükemmel uyumu yakalayacak modeller sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT