En Tarz Sırt Çantaları Levi’s®’da

En Tarz Sırt Çantaları Levi’s®’da

Alışveriş Alışveriş Rehberi En Tarz Sırt Çantaları Levi’s®’da

Tarihler: 29 Mart 2017 Çarşamba ~ 29 Mayıs 2017 Pazartesi

Firma: Levi’s

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2017 ~ May 29, 2017

İlkbahar/Yaz 2017 Koleksiyonu’nda 60’lı ve 70’li yıllardan esintiler taşıyan Levi's®, denimseverler için tasarladığı sırt çantalarıyla bu yıla da imzasını atıyor.

İkonik marka Levi’s®, zamansız şıklığı sırt çantalarına taşıyor. Levi’s® tarzını yansıtan çantalar, aynı zamanda sevdikleriniz için kullanışlı bir hediye alternatifi olarak öne çıkıyor.

Denim tutkunları için vazgeçilmez olacak sırt çantaları, Levi’s® klasiği denim gömlekler, Batwing logolu sweatshitler ve vintage ruhu taşıyan Trucker Jacket’ler ile kombinlenebiliyor. Levi’s®’ın zamansız ruhunu yansıtan sırt çantaları, marka tutkunlarına cool bir görünüm kazandırıyor.

Şıklık ve konforu bir arada yaşamak isteyenlerin ilk tercihi Levi’s®, hem kendinize hem sevdiklerinize alabileceğiniz sırt çantalarıyla şıklığınızı tamamlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT