Düşünce Gücüyle Anneler Günü Hediyesi Akyaka Park’ta

Düşünce Gücüyle Anneler Günü Hediyesi Akyaka Park’ta

Alışveriş Alışveriş Rehberi Düşünce Gücüyle Anneler Günü Hediyesi Akyaka Park’ta

Tarihler: 03 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 14 Mayıs 2017 Pazar

Firma: Akyaka Park

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2017 ~ May 14, 2017

Ümraniye’nin yeni yaşam merkezi Akyaka Park, ziyaretçilerini Anneler Günü’ne özel hazırladığı hediye kampanyası ile buluşturuyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleşen düşünce gücü odaklı kampanya ile 3-14 Mayıs tarihleri arasında Akyaka Park mağazalarından 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, yanına sevdiği birini alarak annesi için sürpriz bir hediye kazanacak.

Ümraniye’nin yeni buluşma noktası Akyaka Park’ta Anneler Günü’ne özel olarak başlayan ve  3-14 Mayıs tarihleri arasında devam edecek olan hediye kampanyasında 100TL ve üzeri alışveriş yapan herkes, yanında bir kişi ile annesine sürpriz hediye kazanıyor. Türkiye’de ilk kez gerçekleşen kampanyada, katılımcılar başlarına takacakları basit ve güvenilir bir mekanizma yardımıyla birbirlerinin düşüncelerine konsantre olup, ilgili beyin dalgalarını bilgisayara gönderiyor, ardından da otomatik hediye makinesi üzerindeki ekranda yer alan iki parça halindeki hediye paketini bir araya getirmeye çalışıyorlar. Kampanya katılımcıları bu sayede eğlenceli bir etkinliği paylaşırken hem içecek hem de sürpriz hediyeler kazanma imkanı yakalıyor.

İki farklı kişinin düşüncelerinin birleşmesiyle hediye makinesine dönüşen otomatik hediye makinesi Anneler Günü için İstanbul’daki en heyecan verici etkinliklerden biri olacak, bu özel günün mutluluğunu Akyaka Park alışveriş ve yaşam merkezine taşıyacak.

Ulusal ve uluslararası 140 markasının yanı sıra Türk ve dünya mutfağından lezzetler sunan kafe ve restoranları, cam tavanlı ferah yeme-içme alanı ve açık terasları ile bulunduğu konumda öne çıkan bir buluşma noktası olan Akyaka Park; hazırladığı çeşitli etkinliklerle de ziyaretçilerine dopdolu bir program sunuyor. Yıl boyu sürecek konsept aktivitelerle keyifli vakit geçirmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi olan Akyaka Park; 16 Mayıs’a kadar adrenalini ücretsiz olarak alışveriş merkezine taşıyan Xtrem Macera Küpü aktivitesinin yanı sıra yeni maskotları Süslü ve Maviş eşliğinde hafta sonları gerçekleşen çocuk kulübü etkinlikleriyle de miniklere renkli bir dünya sunmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT