Dockers®’tan Yüzde 40’a Varan Bahar İndirimi

Dockers®’tan Yüzde 40’a Varan Bahar İndirimi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Dockers®’tan Yüzde 40’a Varan Bahar İndirimi

Tarihler: 18 Nisan 2017 Salı ~ 18 Haziran 2017 Pazar

Firma: Dockers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2017 ~ Haz 18, 2017

Dockers® erkekleri için gardıroplarını güncelleme mevsimi geldi çattı! Şimdi Dockers®’ta tüm ürünlerde yüzde 40’a varan indirimler sunuluyor. Erkekler bahar aylarında şıklığın ve rahatlığın keyfini çıkarıyor.

Dockers® indirim dönemini açtı. Tüm ürünlerde uygulanan yüzde 40’a varan indirim ile Dockers® erkekleri bahara yenilenerek girecek. Günün stilini yakalayan parçalarla güncellenen gardıroplar sayesinde güneşli ve hareketli bahar aylarını hem şık hem de çok rahat geçirecek.

Yoğunlaşan hafta sonu ajandaları, tatil hazırlıkları, iş çıkışı planları derken, Dockers® erkeklerinin en çok ihtiyacı olan şey tüm günlerine eşlik edecek, her ortama uyum sağlayacak kıyafetler. Isınan havalarla birlikte özellikle iş yerinde rahatlık da daha fazla önem kazanıyor. İnovatif materyalleri ve mükemmel erkek siluetini yaratmanın en hızlı yolunu sunan şık kesimleriyle, Dockers® bu baharda da erkeklerin favorisi olmayı sürdürüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT