De Noir Concept Sıvı Sabun ve Vücut Losyonları

De Noir Concept Sıvı Sabun ve Vücut Losyonları

Alışveriş Alışveriş Rehberi De Noir Concept Sıvı Sabun ve Vücut Losyonları

Tarihler: 10 Nisan 2017 Pazartesi ~ 10 Haziran 2017 Cumartesi

Firma: De Noir Concept

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 10, 2017 ~ Haz 10, 2017

Siyah konseptiyle kişiye özel mumları ve dekoratif alternatifleriyle bir ilk olan De Noir Concept, şimdi mottolu kişisel bakım ürünleriyle satışa sunuldu.

Mottoları, alfabeli ve kişiye özel yazılı mumları ve yastıkları ile De Noir Concept şimdi de kullandığı yaratıcı şık tasarımıyla hem cildinizde hoş bir koku bırakacak hem de lavabonuzda şık bir dekor olacak.

Tarzınızı kişisel bakımda da yansıtın
Evinizde ürünleriyle hoş kombinler oluştururken şimdi de mottolu ve alfabeli ambalajlarıyla De Noir Concept sıvı sabun ve vücut losyonlarıyla Türkiye’de bir ilke imza atıyor. Kişisel bakımda en son moda mesajları; Love, Home, Wash your Hands, GirlBoss, Good Vibes Only, Feel Good, No Selfies in the Bathroom, It is what it is, Just Breath, Hello Gorgeous gibi daha bir çok mottoları ile tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Yoğun odunsu Oud esansıyla hem şık bir dekoratif ürün olarak kullanabilir, hem de güzel kokusuyla cildinizi şımartabilirsiniz. Paraben içermez. Her cilt tipine uygun olan formülüyle cildinizin ipeksi bir yumuşaklık kazanmasına yardımcı olurken teninizde bıraktığı etkileyici kokudan vazgeçemeyecek, aşık olacaksınız. www.denoirconcept.com e-ticaret sitesi üzerinden sipariş edebileceğiniz De Noir Concept muml ve yastıklarına Akmerkez Wepublic’de, Bursa’da Homelike mağazasında rastlamanız mümkün. Tüm modelleri @denoirconcept Instagram hesabından takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT