Çelik Kapı Camın İhtişamı ile Buluştu

Çelik Kapı Camın İhtişamı ile Buluştu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çelik Kapı Camın İhtişamı ile Buluştu

Tarihler: 03 Mart 2017 Cuma ~ 03 Mayıs 2017 Çarşamba

Firma: Sur Çelik Kapı

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2017 ~ May 3, 2017

2016’nın en çok tercih edilen modeli KANAL

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyi kullanarak tasarladığı Kanal modeli ile 2016 yılına damga vurdu. Farklı renk ve desen seçenekleriyle kullanıcısının hayat tarzının kapılara yansıması olan Kanal, özgün cam tasarımı ve üst düzey güvenlik sistemiyle 2016 yılının en çok tercih edilen ürünü oldu.

Evlerde şıklığın kapıdan başladığını savunan Sur Çelik Kapı, cam panelli çelik kapıları arasında yer alan ‘Kanal’ modeli ile tasarıma önem veren ailelerin ilk tercihi oldu. Çelik kapıda tasarım sınırlarının dışına çıkarak tasarladığı ‘Kanal’ modeli ile Sur Çelik Kapı, hem güvenli bir yaşam alanı isteyenler için hem de tasarımdan vazgeçemeyenler için camın ihtişamını evlere taşıdı.

Çelik kapıda son teknoloji kullanılarak üretilen Kanal modeli; kullanıcısından tam not aldığı gibi, 2016 yılının da en çok tercih edilen çelik kapı modellerinin başında yer aldı. Sıradanlıktan uzak tasarımıyla kullanıcısına farklı bir deneyim sunan Kanal, farklı renk ve desen seçenekleriyle evlerin güzelliğini dışa yansıttı.

14’lü merkezi sistem
Cam panelli çelik kapı üzerine bombeli alüminyum giydirme tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken Kanal, 14’lü merkezi kilit sistemiyle sağladığı üst seviye güvenlik sistemi sayesinde kullanıcısından her daim tam not almayı başarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT