Bu Bahar Da İdeal Bakım ve Güzelliğin Adresi Boyner

Bu Bahar Da İdeal Bakım ve Güzelliğin Adresi Boyner

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Bahar Da İdeal Bakım ve Güzelliğin Adresi Boyner

Tarihler: 05 Nisan 2017 Çarşamba ~ 05 Haziran 2017 Pazartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2017 ~ Haz 5, 2017

Yavaş yavaş doğanın canlandığı ve tapteze baharı karşıladığımız bugünlerde Boyner, ışıl ışıl bir cilt, sağlıklı ve kusursuz bir görünüm vaadediyor.

Boyner, doğal güzellik için kaliteli makyaj ürünleriyle, cildin yenilenmesi, nem dengesinin sağlanması için cilt&vücut bakım kremleriyle, sağlıklı ve canlı saçlar için son teknolojiyle tasarlanmış ekipmanlarıyla bu sezon da ideal bakım ve güzelliğin adresi.

Doğanın mistik odunsu kokularından, bahar bahçelerinin vazgeçilmez çiçeksi kokularına uzanan sezonun trend parfümleri Boyner’de sizleri bekliyor.

Güneşin yüzünü göstermeye başladığı şu günlerde, cilt lekelerinin oluşumunu önlemek ve güneşten korunmak için Boyner güneş kremleri yanımızdan ayırmayacağımız ürünlerin başında geliyor. Clarins, Lancome, Lancaster, Biotherm, Shiseido markalarının güneş koruyucu ve güneşin etkilerine karşı bakım sağlayıcı ürünleri Boyner mağazalarında yerini aldı.

Hem yüze hem vücuda uygulanabilen Estee Lauder sürüldüğünde kadifemsi bir his yaratıyor. Açık havada spor yapanlar ve su sporlarıyla uğraşanlar için oldukça pratik Shiseido ve yüksek korumadan ödün vermeden, bronzluk geleneğini bozmak istemeyenler için Lancaster güneş kremleri ise bu sezon da favoriler arasında.

Hangi yaşta olursanız olun sokaklarda ve plajlarda daima fit, genç ve bakımlı bir görünüşe sahip olmak için Boyner’de bulabileceğiniz selülit giderici ve sıkılaştırıcı ürünleri özgür bir sezon vaadediyor.

Kozmetik alışverişinin en çok tercih edilen adresi Boyner’de dünya markalarının güzellik ve kişisel bakım ürünlerinden saç bakımına, kaş ve kirpik ürünlerinden makyaj setlerine bir çok ürün kadın ve erkekler için Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de sizi bekliyor.

Boyner’de; Lancome, Estee Lauder, Chanel Clinique, Shiseido, Giorgio Armani, Calvin Klein, Chloe, Dior, Bulgari, Clarins, Guerlain, Yves Saint Laurent, Smash Box, Biotherm, Bobbi Brown, Lancaster, Cacharel, Carolina Herrera, Burberry ve sadece Boyner’de bulunan Marc Jacobs parfümleri ile ‘Le Beauty Lab’de, saç, makyaj, parfüm, cilt bakımı, spa, el&tırnak, cilt&vücut bakımı, kişisel bakım ekipmanları, birbirinden çekici özel makyaj setlerine uzanan renkli kozmetik ürünleri özel fiyatlarla sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT