Babanıza Ayrıcalığını Brooks Brothers Polo Pike T-Shirtler ile Hissettirin

Babanıza Ayrıcalığını Brooks Brothers Polo Pike T-Shirtler ile Hissettirin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Babanıza Ayrıcalığını Brooks Brothers Polo Pike T-Shirtler ile Hissettirin

Tarihler: 24 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 24 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Brooks Brothers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 24, 2017 ~ Tem 24, 2017

Brooks Brothers Logolu T-shirtler babalara en özel hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Modanın en şık logosu ile casual giyimde fark yaratan polo t-shirtler sezonun en gözde renkleriyle Edwards mağazalarında!

Edwards, Babalar Günü hediyesi için babanıza kendisini özel hissettirecek polo yaka Brooks Brothers logolu t-shirt’lerini öneriyor. Brooks Brothers’ın ikonikleşen polo pike t-shirtleri markanın casual stildeki iddiasını modanın tarihsel şıklığını ve yün ticaretindeki liderliğini temsil eden logosunun yer aldığı sezon t-shirtleriyle hissettiriyor.

19. yüzyıldan bu yana Brooks Brothers’ın logosu olarak kullanılan ve yüzlerce yıllık şıklığı temsil eden kurdeleye bağlı koyun sembolü, Brooks Brothers’ın kalite ve bütünlüğü ile özdeşleşen Avrupa şıklığını ve yün ticaretindeki iddiasını anlatıyor.

Her sezon ana renklerin dışında sezonun trend renk tonlarının kullanıldığı t-shirt tasarımları koton iliklerinden oluşan nefes alabilen malzemelerden üretiliyor. Brooks Brothers 2017 Erkek Koleksiyonu’nda, 25 farklı renk seçenekleriyle hazırlanan t-shirtler, sezonun trendi floral ve çizgili desenlerle de dikkat çekiyor.

Günlük giyiminde fark yaratmak isteyenlerin tercihi Edwards, Brooks Brothers logolu t-shirtleri 345 TL’lik fiyatıyla babalar için en özel hediye seçenekleri arasında sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT