Annelere Zaman Kazandıran Yenilikler Bosch’ta

Annelere Zaman Kazandıran Yenilikler Bosch’ta

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annelere Zaman Kazandıran Yenilikler Bosch’ta

Tarihler: 02 Mayıs 2017 Salı ~ 02 Temmuz 2017 Pazar

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2017 ~ Tem 2, 2017

Bosch Ev Aletleri, zamanın özellikle anneler için ne kadar değerli olduğunu çok iyi biliyor. Bosch’un bu prensiple geliştirip sunduğu küçük ev aletleri, boyutlarının ötesinde verim ve kolaylık sağlayarak zaman kazandıran akıllı çözümlere imza atıyor.

“Yaşam için teknoloji” anlayışıyla yaşamı kolaylaştıran ve evlerimize konfor katan pratik ürünleriyle Bosch, anneleri yalnızca Anneler Günü’nde değil her gün düşünüyor. Bu ürünlerin tasarımından ve gücünden gelen faydalar sayesinde annelerin mutfakta geçen zamanı kısalıyor. Ayrıca, çocuklarla birlikte mutfakta geçen kaliteli anılar yaşanmasını da sağlayan bu ürünler çok kısa sürelerde harikalar yaratıyor. Bosch’un zaman kazandıran pratik ürünleri arasında, canlı ve dinamik renkleriyle hem çok şık hem de marifetli Bosch mutfak makineleri, tost makineleri ve blenderlar da yer alıyor.

MUM ile eğlenceli pratik lezzetler
Bosch Ev Aletleri’nin çok amaçlı mutfak makinesi MUM 44R1’in 3,9 litre kapasiteli geniş paslanmaz çelik karıştırma kabında tam kıvamında kabaran kekler, ağızda dağılan renkli, lezzetli ve şekilli kurabiyeler ve daha birçok yaratıcı lezzeti hazırlamak çok pratik ve çok kolay. Mutfak makinesinin 3 değişik pozisyonda çalışabilen motorlu kolu ve isteğe bağlı olarak temin edilebilecek 50’den fazla aksesuarı sınırsız tarif seçeneği sunuyor. MUM 44R1’in sayış fiyatı 522 TL..

Zaman kazandıran güçlü ürünler
Hem pratik hem de çocukların en sevdiği lezzetlerden olan tostlar için TFB4402V tost makinesi harika bir seçim. Alt ve üst ızgaralarda bulunan birbirinden bağımsız sıcaklık ayarı ile çok kullanışlı seçenekler sunan tost makinesi, set üstü ızgara ve fırın konumu olmak üzere üç farklı ızgara seçeneği sunuyor. 1.800 Watt gücüyle hızlı bir ısınma sağlayan tost makinesinde sağlıklı ve düşük kalorili ızgaralar için özel yağ kanalları ve tepsi bulunuyor. Şekilli eğlenceli tostlar hazırlamak için ideal bir kullanım sunan tost makinesinin yapışmayan yüzeyli çıkartılabiliyor ve ızgara plakaları makinede yıkanabiliyor. TFB4402V tost makinesinin satış fiyatı 297 TL.

2200 Watt gücü ve tek dokunuşla kolayca kullanılabilen tasarımı ile TWK7804 Su Isıtıcı mutfakta hayatı kolaylaştırıyor. 1,7 litre geniş su ısıtma kapasitesi , aşırı ısınma emniyeti ve su yeteri kadar kaynadığında otomatik olarak devreye giren kapatma sistemi ile oldukça kullanışlı olan TWK7804’ün satış fiyatı 220 TL.

Bosch Ev Aletlerinin evdeki yaşama konfor katan ve annelere zaman kazandıran ürünleri Bosch yetkili satıcılarında ve http://www.bosch-home.com.tr adresinde kullanıcılarını bekliyor.

AnnelerGünü2017

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT