Annelere Hak Ettikleri Konfor

Annelere Hak Ettikleri Konfor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Annelere Hak Ettikleri Konfor

Tarihler: 03 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 03 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: L’unica

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2017 ~ Tem 3, 2017

Dış mekanda konforun ve şıklığın adresi L’unica bahçe mobilyaları, Anneler Günü’nde biricik annesine hak ettiği konforu armağan etmek isteyenlere çok çeşitli hediye alternatifleri sunuyor. L’unica, kendi ürünlerinin yanısıra Türkiye’ye getirdiği dünyaca ünlü Belçikalı bahçe mobilyası markası Oasiq ve Danimarkalı inovatif marka Houe ürünlerinin rahatlığı sayesinde annelere günün yorgunluğunu attırmaya aday.

Mekanlara prestij ve konfor katan modern çizgileriyle dikkat çeken L’unica, Anneler Günü için en değerli varlıklarımız annelerimize günün yorgunluğunu attıracak salıncak, uzanma koltuğu ve sallanan sandalye ürünleriyle konfor dolu hediye alternatifleri sunuyor. L‘unica çatısı altındaki dünyaca ünlü Belçikalı bahçe mobilyaları markası Oasiq’in Skagen ve Sandur koleksiyonlarından şık uzanma koltukları, İskandinav tasarım özelliklerine sahip Danimarkalı Houe’nin Click koleksiyonundan ister renkli ister siyah sallanan lego sandalyesi, L’unica‘nın salıncakları ve daybed‘i ile anneler hak ettikleri rahatlığa kavuşuyor.

Anneleri özel hissettirecek keyif ürünleri
Fark yaratan şık bahçelere imza atan L’unica; biçim, renk, derinlik gibi detayları annelerin beğenisine uygun şekilde kurguladığı konfor ürünleriyle dolu hediye alternatifleri sunuyor. Fonksiyonelliğin ve kalitenin ön planda tutulduğu tasarımlarını konfor ve estetikle buluşturan L’unica, Anneler Günü’nde ve yılın her anında onları özel hissettirecek Costa Lounge ve Avenue Lounge uzanma koltuğu, Escarba Daybed ve salıncakları ile annelerin kitap okuma, film izleme, kahve içme, örgü örme gibi keyif anlarında konforunu artırıyor. Ürünlerinin konsept ve tasarımlarını kendi ekibi ile gerçekleştiren L’unica, tasarımlarını hayata geçirirken dünya markalarının kullandığı üst düzey malzemeleri tercih ediyor. Ürünlerinde kullandığı minderleri Türkiye’de kaliteli Türk işçiliği ile üreten L’unica, kumaş yelpazesinde ise İspanyol markalı dış mekana uygun 5 yıl dayanıklılık garantili kumaşları tercih ederek uzun ömürlü bahçe mobilyaları sunuyor.

En değerli varlıklarımıza ödüllü sallanan lego sandalye
Çekici ve inovatif tasarımlarıyla öne çıkan Houe, Click koleksiyonunun en eğlenceli parçası olan sallanan sandalyesiyle Anneler Günü’nde yaratıcı ve kişisel bir hediye almak isteyenler için renkli bir çözüm sunuyor. Bambu ve ince metalin birleşiminden oluşan, şık ve zamansız bir tasarım olan Click sallanan sandalye, arkasında bulunan klipslerin çıkabilmesi sayesinde adeta bir lego gibi istenilen şekilde renklendirilerek kişiselleştirilebiliyor. Anneniz kendi zevkine ve hayal gücüne göre karteladaki sekiz rengi kullanarak kendi sandalyesini tasarlayabiliyor. Click sandalyenin, sadelikten hoşlanan anneler için düz siyah seçeneği de bulunuyor. Birçok ülkede ödül almış bir ürün olan Click sallanan sandalye, estetik ve ergonomiyi kusursuzca birleştiriyor.

Zarif annelere zarif konfor
Dünyaca ünlü Oasiq’in ödüllü Sandur koleksiyonundan Sandur uzanma koltuğu, Anneler Günü‘nün en zarif ve konforlu hediye seçenekleri arasında öne çıkıyor. Her bir detayı özenle tasarlanan ve doğadan ilham alınan renklerle harmanlanan Sandur uzanma koltuğu, annelerin dinlenme alanlarını renklendiriyor. Kaliteli işçiliğin yansımalarını taşıyan Sandur uzanma koltuğu, el örgüsü ipli dokuması, ince paslanmaz çelik gövdesi ve yumuşak minderleri ile annelerin gözdesi olmaya aday. Sandur uzanma koltuğunda, boru şeklindeki paslanmaz çelik gövde, güçlü ve su geçirmez ip dokumasını destekliyor. Şık renk kombinasyonları ile göz dolduran Sandur, her türlü açık hava ortamına ve modern iç mekanlara uygun bir yapı sergiliyor. Büyüleyici rahatlığı sayesinde annelere günün her anında keyifli anlar vadeden Sandur, The Furniture Makers‘ Company tarafından verilen Design Guild Mark 2015 Ödülü ile de farkını ortaya koyuyor.

Tik ağacı ve el dokuması kumaşları birleştiren uzanma koltuğu
Oasiq’in klasik İskandinav mobilya tasarımından ilham alınarak kusursuz bir işçilikle dizayn edilen ve tik ağacı yüzeylerle el dokuması kumaşları birleştiren yeni Skagen koleksiyonunun iddialı üyesi Skagen sandalye ve uzanma koltuğu, annelere verilebilecek en anlamlı hediyeler arasında yerini alıyor. Üç ayrı yatış poziyonuna sahip modern tasarımıyla dikkat çeken Skagen, kapalı konumdayken sandalye olarak arkası yaslandığında ise rahat minderi ve şık ayak taburesi desteğiyle uzanma koltuğu olarak kullanılabiliyor. Hem iç hem de dış mekanlarda rahatlıkla kullanılabilen Skagen sandalye ve uzanma koltuğu, fonksiyonel ve ergonomik yapısıyla annelerin huzurlu anlarının en yakın şahidi olmaya hazır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT