Seninle Bir Ömür

Sinema Film Arşivi Seninle Bir Ömür
Seninle Bir Ömür

Orjinal Adı: The Longest Ride

Vizyon Tarihi: Mayıs 29, 2015

Yönetmen: George Tillman Jr.

Film Türü: Aşk, Dram

Film Süresi: 139 dk

Senaryo:Craig Bolotin.
Yapımcılar: Marty Bowen, Wyck Godfrey, Theresa Park, Nicholas Sparks.
Müzik : Mark Isham.
Görüntü Yönetmeni : David Tattersall.
Oyuncular: Britt Robertson, Scott Eastwood, Alan Alda, Jack Huston, Oona Chaplin, Melissa Benoist, Lolita Davidovich.
Dağıtım: Moments Ent.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr 29 Mayıs 2015 Cuma
Seninle Bir Ömür

Ira ve Ruth, Luke ve Sophia, zamanın ayırdığı, hayatları iç içe geçmeden önce pek de ortak noktası olmayan iki çift. Ünlü New York Times yazarı Nicholas Sparks, aşk, bilgelik ve deneyim içeren bir kutu eski mektupla, sevginin anlamını ve gerçek değerleri yeniden keşfeden Luke ve Sophia’nın sıra dışı aşk hikayesini bize sunuyor.

Sophia (Britt Robertson), Wake Forest Üniversitesi son sınıfında, hayallerine yaklaşmış bir öğrencidir. Mezun olmasına sayılı haftalar varken, prestijli bir New York sanat galerisinde stajyer olarak işe başlar. Bir arkadaşı onu bir rodeo gösterisine davet edene kadar her şey yolundadır. Pek ilgili olmasa da, Sophia arkadaşıyla bu gösteriye katılır.

O sırada, gösterinin bir parçası olan sekiz saniyelik rodeo rekorunu kırmak için Luke Collins (Scott Eastwood) hazırlık yapmaktadır. Bir önceki denemesinde dünyaca ünlü boğa Rango tarafından yaralanan Luke, iyileştikten sonraki ilk denemesini yapacaktır. Luke bu unvanı geri alabilmek için kendini adamıştır ancak boğa aynı düşüncede değildir Boğanın gazabından kurtulmak için çitlere tırmanan Luke’un şapkası Sophia’nın kucağına düşer, bir an için göz göze gelirler. “Benim için şapkama bakar mısın?” diye sorar Luke. Bu sırada boğa büyük bir hızla çitlere çarpar ve Sophia’yı korkutur.

O akşam Luke, Sophia’dan şapkasını istemek yerine, onunla daha sonra buluşmayı teklif eder. Sophia, kararının hayatını tamamen değiştireceğini bilmeden bu teklifi kabul eder. 91 yaşındaki Ira Levinson (Alan Alda)’da hayatının kırılma noktasındadır. 8 yıl önce eşi Ruth ‘u kaybeden Ira, Black Mountain’dan başlayarak eşiyle zaman geçirdiği ve resimlerini yaptığı yerleri ziyaret etmektedir.

Ira’nın yolculuğu, ıslak, kaygan bir zeminde aracının kontrolünü kaybedip kaza yapınca sona ulaşır. Arabayı alevler aldığında Ira, birisinin onu dışarı çıkardığını fark eder. Onu kurtaran kişi Luke’tur. Yarı baygın bir durumda iken Ira, sadece içi mektup dolu kutuyu düşünür ve “Kutu. Kutuyu alın.” der.Sophia alevleri aşarak kutuyu alır. Sophia daha sonra hastanede kutunun içine bakar ve eski mektuplarla dolu olduğunu görür. Ira, Sophia’dan mektupları ona okumasını ister. Zamanın farklı olmasına rağmen genç Ruth (Oona Chaplin) ve Genç Ira (Jack Huston) çifti ile ne kadar çok ortak noktası olduğunun farkına varır. İki çiftin hayatlarının yakınlaşması, Luke ve Sophia’nın yolculuklarında erdemli bir rehbere sahip olmalarını sağlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT