Hayat Sana Güzel

Sinema Film Arşivi Hayat Sana Güzel
Hayat Sana Güzel

Orjinal Adı: The Change-Up

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: David Dobkin

Film Türü: Komedi

Film Süresi: 112 dk.

Senaryo: Jon Lucas, Scott Moore
Görüntü Yönetmeni: Eric Alan Edwards
Müzik: Matt Aberle
Oyuncular: Leslie Mann, Alan Arkin, Ryan Reynolds, Mircea Monroe, Jason Bateman, Olivia Wilde, Ed Ackerman, Sydney Rouviere, TJ Hassan, Ned Schmidtke, Lo Ming, Jeanine Jackson, Andrea Moore, Clay Chamberlin
Dağıtım: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://trailers.apple.com/trailers/universal/thechangeup/

Orjinal Sitesi: http://www.thechangeupmovie.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 14 Ekim 2011

Birlikte büyüyen Mitch ve Dave, çok yakın iki arkadaştır ama yıllar içinde yavaş yavaş birbirlerinden kopmuşlardır. Dave evli, üç çocuk babası ve çok çalışan bir avukatken; Mitch hiç evlenmemiş, hoşlandığı bir sorumlulukla hiç karşılaşmamış, doğru düzgün çalışmayan bir erkek çocuktur.

Mitch’e göre Dave’in her şeyi vardır, güzel karısı Jamie, ona tapan çocuklar ve prestijli bir hukuk şirketinde yüksek maaşlı bir iş. Dave’e göre ise, Mitch’in zorunluluk ya da önemli şeyler içermeyen stressiz hayatını yaşamak, hayal gibi bir şeydir.

Dışarıda içerek geçirdikleri bir gecenin ardından, Mitch ve Dave birbirlerinin bedenlerinde uyanır. Dehşete düşen iki arkadaşın dünyaları altüst olur.

Rutin işlerinden ve alışkanlıklarından kurtulmalarına rağmen, kısa bir süre sonra ikisi de birbirlerinin hayatının bir zamanlar dışarıdan gördükleri gibi güllük gülistanlık olmadığını keşfeder. Olayları daha da zorlaştıran ise Dave’in seksi yardımcısı Sabrina ve Mitch’in ayrı yaşayan babasıdır. Zaman aleylerine işlerken, Mitch ve Dave eskiden sahip oldukları şeyleri geri almanın bir yolunu buluncaya dek, birbirlerinin hayatlarını tamamen mahvetmemek için komik bir mücadelenin içine girer.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT