Mutlak Adalet

Mutlak Adalet

Orjinal Adı: Mutlak Adalet

Vizyon Tarihi: Nisan 25, 2014

Yönetmen: Hüseyin Eleman

Film Türü: Dram-Gerilim

Film Süresi: 84 dk

Senaryo:: Hüseyin Eleman.
Yapımcı:Ceyda Azman.
Müzik:Ozan Akbaba, Alperen Uğurlu .
Görüntü Yönetmeni:Akın Çetin.
Oyuncular:: Ozan Akbaba, Bülent Çolak, Bihter Dinçel, Turgay Tanülkü, Yerkan Kahraman, Zerrin Epikmen, Didem Soydan, Barış Akın, Selin Mamak, Çağdaş Yılancı.
Dağıtım:Özen Film.

Orjinal Sitesi: http://www.mutlakadaletfilm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr 25 Nisan 2014 Cuma
Mutlak Adalet

Vizyon Tarihi: 25 Nisan 2014

Eğer bir haksızlığa uğradıysan; ancak iki şekilde huzur bulursun... Ya koşulsuz affedeceksin; ya da sonuna kadar intikam alacaksın..

İzmir´de bir ilköğretim okulunda Türkçe öğretmenliği yapan Metin, karısı Bahar ve kızları Ece ile birlikte mutlu bir hayat sürmektedir.

Bir gün iş dönüşü evine geldiğinde evlerinde üç hırsızın karısına tecavüz ettiğini ve kızını darp ettiğini görür. Olayın şokuyla hırsızları kovalar ve birini yakalayıp öldürür. Nefsi müdafaa sınırları dışında adam öldürmek suçundan hapse giren Metin, çıktığında dağılan ailesini tekrar kazanmak için bir mücadele verir. Karısı Bahar psikolojik sorunlar yaşamakta, kızı Ece ise çocuk esirgeme yurdunda kalmaktadır.

Hapishane günlerinden en büyük destekçisi Orhan Babanın da yardımı ile kısa sürede iş bulup, ev tutup hayatını düzene koyar. Ancak Üvey kardeşi Nihat´tan öğrendiği kötü haberle dünyası başına yıkılır. Evlerine giren diğer iki hırsız, delil yetersizliğinden serbest bırakılmıştır. Hayatını elinden alan adamların dışarıda bir yerlerde serbest olduğunu öğrenen Metini, büyük bir panik sarar. Ona göre bu korku ve panikten kurtulmanın tek yolu vardır; o adamları bulup, her şeyi itiraf ettirip, adalete teslim etmek…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT