Kanımdaki Barut

Sinema Film Arşivi Kanımdaki Barut
Kanımdaki Barut

Orjinal Adı: Kanımdaki Barut

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Haluk Piyes

Film Türü: Aksiyon

Oyuncular :Haluk Piyes, Jülide Kural, Necmettin Çobanoğlu, Öykü Çelik
Dağıtım: Warner Bros

Fragman Adresi: http://www.barutfilm.com/

Orjinal Sitesi: http://www.barutfilm.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Gösterim Tarihi: 18 Eylül 2009

Henüz yirmisinde olan ve üniversiteye yeni başlayan BARUT’un kendisi gibi etrafındaki insanların tümünün hayatlarında gizlediği bir şeyler vardır. Barut için ise yüzleşme ve o unutulması zor anı silme zamanı gelmiştir…

Barut’un babası BÜLENT eski bir tetikçidir ve annesiyle bir gece kulübünde tanışarak evlenmiştir. Ama bir gün eve döndüğünde eşiyle, eski patronu SELAHATTİN’i uygunsuz bir durumda görmüştür. Bu yüzden Barut ve abisi DUMAN çok küçük yaşta annelerinin, babası tarafından gözlerinin önünde öldürülmesine tanık olmuştur… Eski patron Selahattin kaçmıştır.
Annesinin ölümünden sonra geçen her gün, Barut’un gerçeği öğrenmek için verdiği çabayı körüklemektedir. Bu olay bir tecavüz müydü, yoksa aldatılma hikâyesi mi? Patron kimdir ve nerdedir?

Barut bu günden sonra o güne ait, tüm bilgileri bir araya toplamaya başlar. Annesinin ölümünü haber olarak yayınlayan gazete sayfaları o güne ait birer kanıt niteliği taşırken, aynı zamanda da anneye dair bir günlük olur… Adıysa “Ana Defteri”dir…”
Sadece Barut değildir o günün acısını taşıyan… Babası ve abisi de aynı duyguları paylaşmaktadır… Ama onların Barut’tan bir farkı vardır… Geçmişe sünger çekmeyi, yok saymayı, hiç hatırlamamayı tercih etmişlerdir. Onlar için anne ihanet etmiştir.
O acı günden sonra, yıllarca saklanan bu defter, açıldığı gün herkes için yeni bir başlangıç olacaktır … ilk defa olarak “Ana Defteri” Barut tarafından açılır… Artık geçmişin hesabı sorulacaktır…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT