Hile Yolu

Hile Yolu

Orjinal Adı: Hile Yolu

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Ersin Kana

Film Türü: Dram

Senaryo: Ersin Kana.
Yapımcı: Hüseyin Türkan, Hakan Alak.
Görüntü Yönetmeni: Mehmet Y. Zengin.
Müzik: Murat Başaran.
Oyuncular: Ozan Bilen, Serkan Yakan, Halil İbrahim Aras, Özgül Koşar, Ali Savaşçı, Mazlum Kiper, Serap Matyaş, Ersin Umut Güler, Murat Şen, İsmail Yıldız, Yeşim Dalgıçer.
Dağıtım: Medyavizyon Film.

Orjinal Sitesi: http://hileyolu-film.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..

Vizyon Tarihi: 26 Nisan 2013

Şubat 2009... Bir dükkân kilisenin önünde bekleyen Korhan ve Murat... Azınlıklara ve gayri müslimlere yönelik cinayetler işleyen suç hücresinin iki üyesi.

Bir yanda artan Ergenekon operasyonları ve sonuçlarından duydukları kaygı. Murat işi kazasız belasız atlatıp alacakları parayı düşünürken, Korhan kilisenin papazını vuracak olan Kofik'in bu işi beceremeyeceğinden endişeli. Her ikisi de biliyor ki operasyonun ucu er geç onlara dokunacak.

Hücrenin bir başka üyesi Şeyhmus'un ihaneti korkularını gerçeğe dönüştürür. Şeyhmus, suç örgütünün lideri Paşa’ya ait bir hard disk çalar. Hard diskin içindekiler, yeni bir operasyon dalgasına sebep olacak kadar önemlidir. Hem polis hem de Paşa hard diskin peşindedir. Korhan ve Murat'ın yeni görevi bu hard diski geri almaktır. Korhan ve Murat harddiski geri alır fakat bu operasyon beklendiği kadar sessiz sonuçlanmayacaktır. Hard diskin içinde yer alanlar ikilinin hayatlarındaki dengeyi geri döndürülemez biçimde bozacaktır.

Hard diskin içinde yer alan bir dosya 2007'nin 19 Ocak'ında ne olduğuyla ilişkilidir. Hrant Dink’in öldürüldüğü gün ne olmuştu?

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT