Gönül Avcısı

Sinema Film Arşivi Gönül Avcısı
Gönül Avcısı

Orjinal Adı: Heart Breaker

Vizyon Tarihi: Bilinmeyen Tarih

Yönetmen: Pascal Chaumeil

Film Türü: Romantik Komedi

Film Süresi: 105 dk.

Senaryo: Sophie Lebreton, Laurent Zeitoun, Jeremy Doner, Yoann Gromb
Görüntü Yönetmeni: Thierry Arbogast
Oyuncular: Romain Duris, Vanessa Paradis, Julie Ferrier, François Damiens, Helena Noguerra, Andrew Lincoln, Jacques Frantz, Amandine Dewasmes, Jean-Yves Lafesse, Jean-Marie ParisDağıtım: UIP Filmcilik

Fragman Adresi: http://trailers.apple.com/trailers/independent/heartbreaker/

Orjinal Sitesi: http://www.arnacoeur-lefilm.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Belirsiz..
Vizyon Tarihi: 27 Mayıs 2011

Alex, son derece etkileyici, komik, oldum olası havalı ve daha da önemlisi, kadınların hayır diyemediği bir tip ve onun çok profesyonel bir işi var: İlişkileri bozmak. Ünüyle doğru orantılı bir ücret karşılığında, bir kaç hafta içinde, her koca, sevgili ya da nişanlıyı, “eski” sıfatına kavuşturmak konusunda ondan daha başarılı kimse olamaz! Gizlenerek, telefon dinleyerek, sahte kimliklerle, insanın içini eriten o gülümsemesiyle ve akla gelebilecek daha binbir çeşit numarayla, söz verdiği işi kesinlikle yerine getiriyor!

Juliette ise gencecik, çok güzel, özgür ruhlu ve bağımsız bir zengin kız. En büyük tutkuları alışveriş yapmak ve güzel şaraplar tatmak. Bir de, “Dirty Dancing” filmini kare kare ezbere biliyor. On gün sonra, hayatının aşkıyla evlenecek ama babası bu işe pek sıcak bakmıyor.

Alex, görünürde kusursuz denebilecek bu çifti ayırmak üzere işe alındığında, kendisini zamana karşı kazanması gereken hareketli bir yarışın içinde bulur. Bu yarışta, Paris’in güneşli sokaklarından, Fas’ın moda dünyasına sürüklenecektir. Alex, neredeyse imkânsız olan bu çok eğlenceli baştan çıkarma operasyonunda, kendi peşine düşen acımasız alacaklıların, öfkeli eski kocaların ve hatta Juliette’in elinden zor kurtulacaktır.

Ama en kötüsü, belki de, aşk söz konusu olunca, mükemmel bir plan yapılamayacağını, kendi zararına da olsa, anlayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT