Dabbe 6

Dabbe 6

Orjinal Adı: Dab6e

Vizyon Tarihi: Eylül 11, 2015

Yönetmen: Hasan Karacadağ

Film Türü: Korku

Film Süresi: 160 dk

Senaryo: Hasan Karacadağ.
Yapım: J Plan ve TAFF Pictures.
Görüntü Yönetmeni :Eyüp Boz.
Oyuncular: Sema Şimşek, Fehmi Karaarslan, Volkan Ünal, Nilay Gök, Elçin Atamgüç, Ömer Duran, Burak Çimen, Murat Seviş.
Dağıtım: Mars Dağıtım

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr 11 Eylül 2015 Cuma
Dabbe 6

Polis kayıtlarına ‘Mukadder Yaman’ vakası olarak geçen ve birbiriyle alakalı olduğu düşünülen, üç gerçek hikayeden yola çıkan Dabbe 6'nın senaryosu ve yönetmenliği Hasan Karacadağ'a ait.

Dr. Zeren ve kız kardeşi Ayla Yaman, annelerinin bir gece aniden ölmesiyle sarsılırlar. Kriminal ve adli raporlara göre anneleri Mukadder Yaman, beyin kanamasıyla ölmüştür. Fakat annesi öldüğü sırada onun yanında olan Ayla, bu durumu reddetmektedir. Ona göre annesi, ne olduğunu anlayamadığı çok hızlı hareket eden, kapkara yüzleri olan, bilinmeyen bir dilde konuşan, devasa kara varlıklar tarafından öldürülmüştür. Olayı inceleyen nörolojistler, Ayla’nın; annesinin ölüm anına şahit olduğu için psikolojik bir travma geçirdiğini ve kısa sürede bu durumu atlatacağını düşünürler. Ama günler geçtikçe Ayla kişilik değiştirmeye ve söz konusu varlıklar tarafından dehşetengiz bir şekilde saldırıya uğramaya başlar. Ayla’yı başka bir aleme götürmeye ve ona işkence ederek, annesinin ölümüyle ilgili bir takım sırları göstermeye çalışan bu varlıklar; Şeytan’ın soyundan gelen, insan kötülüğüyle ilişkili, cehenneme ilk girecek olan Cuhenna Cin kabilesi midir?

Durum ciddiyetini artırınca, eski bir psikiyatrist olan Celal M. Aydilek olaya dahil olur ve Ege’nin Periçalı köyüne uzanarak, insanlığın en eski, en ürpertici sırlarından birini açığa çıkaran; habis, cüzzamlı ve lanetli bir korku yolcuğu başlar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Çok grçekci
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

En Yeniler Vizyondakiler Pek Yakında Sinema Salonları Top 10 Film Arşivi Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT