Çocuklarınız Maxi-Cosi I-Size Oto Koltukları İle Tam Güvende!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Çocuklarınız Maxi-Cosi I-Size Oto Koltukları İle Tam Güvende!

Tarihler: 17 Nisan 2015 Cuma ~ 17 Haziran 2015 Çarşamba

Firma: Grup Baby

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Nis 17, 2015 ~ Haz 17, 2015

En son AB standardı i-Size onaylı ilk ve tek oto koltukları olan 2wayFamily ve AxissFix ile çocuklar, doğumdan 4 yaşına kadar çok daha güvenli seyahat ediyor.

Çocuk oto güvenlik koltuklarında güvenliği en yüksek seviyeye çıkartan ürünleri ile lider marka olan Maxi-Cosi, en son AB standardı olan i-Size (ECE R129) uygunluğu onaylı 2wayFamily konsepti ile AxissFix oto koltuğu modellerini tüketicilere sunuyor.

2wayFamily, dünyada i-Size standardına uygunluğu onaylanmış ilk ve tek oto güvenlik koltuğu sistemidir. Maksimum kolaylık ve konforla hem sürüş yönüne hem de daha uzun süre sürüş yönünün tersine güvenli seyahat sunan 2wayFamily, çocuklar için doğumdan itibaren 105 cm (yaklaşık 4 yaş) olana kadar sürüş yönünün tersine bağlantı sağlayarak, kafa ve boyun bölgesi için ekstra koruma sağlıyor. Kompakt tasarımıyla küçük araçlar için de uygun olan 2wayFamily konsepti; 2wayFix baza ile bu bazaya takılan bebekler için uygun Pebble ve 4 yaşına kadar çocuklar için uygun 2wayPearl oto güvenlik koltuklarından oluşuyor. ISOFIX bağlantı sistemine uygun olarak oldukça kolay bir kullanım sağlayan 2wayFix elektronik ışıklı ve sesli doğru bağlantı göstergesi sayesinde, oto güvenlik koltuğunun yanlış bağlantı riskini de ortadan kaldırıyor. Diğer markalarda hem böyle bir konsept bulunmuyor hem de Isofix bağlantı sadece geriye dönük pozisyonda mümkünken, 2wayPearl oto güvenlik koltuğu, hem sürüş yönünün tersine hem de sürüş yönüne doğru Isofix bağlantı ile kullanılabiliyor. Ayrıca her iki pozisyonda da küçük bebekler için tam yatış seçeneği sunuyor.

AxissFix ise sürüş yönüne veya sürüş yönünün tersine dönük kullanım için koltuğu bazadan çıkartmaya gerek kalmadan 360° derece dönebilen i-Size onaylı ilk ve tek oto güvenlik koltuğudur. Isofix bağlantı sistemine uygun, kolay ve güvenli bir şekilde otomobile monte edilebilen, üst bağlantı kemeri (Top Tether) ile baza ve koltuk kasası arasında ekstra güvenlik sunan patentli otomatik güvenlik kemeri (Automatic Safety Belt) sayesinde çocuğun bel ve sırtına yük bindirmeden koltuğa kolayca yerleşmesini ve bağlanmasını sağlar.

Ayrıca 2 yaşın altındaki çocuklar için geliştirilmiş ek güvenlik donanımları ile en üstün baş ve boyun koruması için sürüş yönünün tersine dönük seyahat olanağı sunar. Çocuğunuzla beraber büyüyen eş zamanlı emniyet kemeri ve baş desteği ayarı 61’den 105 cm’e kadar yükselebilmektedir. Böylece yaklaşık 4 aylıktan 4 yaşına kadar tek oto koltuğu tüm ihtiyaçlarınızı maksimum güvenlik ve konforla karşılayacaktır.

Grup Baby Genel Müdürü Ayla Müstecaplıoğlu; “İ-Size (ECE R129) Isofix bağlantı sistemi ve sürüş yönünün tersine kullanım ile daha yüksek seviyede baş ve boyun koruması sağlayarak çocuk güvenliğini hedefleyen en son AB güvenlik standardıdır. Bu standart daha öncekilerin aksine çocukların kilosuna göre değil boy uzunluğuna göre sınıflandırma yaptığından doğru oto güvenlik koltuğu seçimini kolaylaştırıyor. Hatta standarda da IsoFix ve Size kelimeleri birleştirilerek i-Size ismi verilmiş. Bebeklerin kafaları vücutlarına oranla daha ağır olduğundan boyunları ortalama bir çarpışmanın yaratacağı yüksek kuvvete karşı koyacak güçte değildir. Bir bebeğin boynu ancak 15 aylık olduğunda daha güçlü hale gelir. Bu bağlamda son araştırmalar, en azından 15 aya kadar sürüş yönünün tersine bakacak şekilde seyahat etmenin bebekler için daha güvenli olduğunu göstermektedir. Maxi-Cosi çocuk oto güvenlik koltukları üretmeye ilk başlayan firma olmasının yanı sıra i- Size standardının oluşmasında etkin görev alan ve bu standarda uyun oto koltuğunu da çıkaran ilk markadır.” dedi.

Maxi-Cosi ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak için www.maxi-cosi.com ve www.grupbaby.com.tr adreslerini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Uzun zamandır bu ürünün türkiyeye gelemisini bekliyordum cybex sirona römer dualfix ve maxi-cosi axsisfix koltukları 360 derece dönebiliyor ama cybex önbarsız öne doğru kullanılamıyor römerin de içi çok dar maxi-cosi yi inceleyemedim nerelerde var söyleyebilirmisiniz ?
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT